Vitrineskabe

Vitrineskabe

Vitrineskabe moderne igen

Normalt forbinder man vitrineskabe med nogle gamle møbler der står hjemme hos dine bedste forældre i enten fyrretræ eller mahogni. Men det er blevet meget moderne på det sidste at få disse skabe igen. I sær hvid og sort vitrineskab er blevet helt vildt ind for tiden, det giver lige et det ekstra at det enten er blevet malet hvidt eller sort, fordi så passer det generelt bare bedre ind i den stil de fleste har i sit hjem lige nu. Men det er dog ikke kun de hvide og sorte skabe der ind, der også mange der bare vælger den gamle træfarve frem for at male dem. Det giver lidt antik til den meget moderne stil som folk lever i. På den måde kommer møblet også lidt mere i fokus fordi den skiller sig mere ud i forhold til alt andet i det pågælende rum den står i. Det kan for mange være et rigtigt stort møbel at have stående, men for dem der har pladsen og kan få den passet ind, så det står i harmoni med resten af rummet kan det blive et rigtig flot møbel til boligen.

Antikke møbler

Det er ikke det eneste vi ser komme tilbage igen. Der er generelt rigtig meget antikt der er blevet moderne igen. Hvilket man godt kan forstå for der findes rigtig mange gamle flotte møbler derude. Og hvorfor ikke bare genbruge sådan nogle flotte møbler. En renovering af sådan et møbel med gammelt træ så får man hurtigt pustet noget helt nyt liv i møblet. Det giver også noget helt unikt med sådan noget gammelt træ man ikke kan få andre steder. Det er tager altså godt og vel 100år før træet ændre sig på den måde som det har gjort.

Træbænke

Træbænke kan man også se er blevet meget moderne igen. Folk har dem som reelt til at stå i deres entreen som giver lidt liv til deres ellers meget hvide rum unden den helt store udsmykning. Det er her bænken kan give lidt varme til rummet med den træ elementer. Derudover giver det jo også noget sidde plads til dem der ønsker det når de skal have sko på. Det fede ved sådan en træbænk er at man kan få dem i lige præcis det træ man ønsker at have dem i og det vil stadig give noget liv til entreen.

Trolleys

Serveringsvogne også kaldt trolleys er også blevet ekstrem populært igen efter at man i mange år nærmest ikke har set dem i nogle moderne hjem, er det nu blevet til noget man ofte ser. Det bliver oftes brugt som et sted manden kan have sit alkohol på eller et sted kvinden kan have nogen pynte ting på eller blomster. Den gamle globus bar er også blevet ekstrem populær igen, som man godt kan forstå det er en af de få antikke møbler som mænd går op i at have. Hvor det for det meste er kvinder der interessere sig for de andre salgs møbler.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar