Studiekorrektur til hovedeopgaven

Studiekorrektur til hovedeopgaven

Man er stresset, man sidder i sidste øjeblik og laver sin sidste opgave før man får sit diploma, man er endelig blevet færdig med at skrive det antal tegn man skal skrive, men man mangler at korrekturlæse opgaven. Når du skal sidde og læse 50-100 a4 sider igennem for stavefejl klokken 1 om natten, og du skal aflevere i morgen tidlig, så er det ikke ligefrem dette man har lyst til.

Bestil korrekturlæsning og slip for besværet.

Der findes rigtigt mange om buddet når vi snakket korrekturlæsning, dog kræver det også faglige kompetencer for at rette og læse en hovedopgave igennem, om det enten er en PHD, eller en professionsbachelor du læser, så er det frem for alt vigtigt at man stoler på dem der retter ens opgave igennem. Mange er selvudnævnte korrekturlæsere som enten selv er studerende, eller bare mangler lidt ekstra håndøre i måneden og derfor vil du rette din opgav til.

Opgave studiekorrektur bliver kun lavet af fagudlærte, altså folk som enten er lære inden for faget, eller sprog nørder som til dagligt arbejder rigtigt meget med ord og verber. En af de førende indenfor branchen er tlkorrektur.dk, her sidder en skarp sprognørd som ovenikøbet støtter de studerende med 50 % rabat hvis de vil have deres opgave gennemlæst og rettet til.

 

Hvilke fordele er der ved at få ekstern studie korrektur:

  • Du splitter for besværet selv, og får et bedre slut resultat
  • De penge du bruger, får du i fremtiden da dine karakter bliver bedre
  • Du får måske en helt anden vinkel på nogen synonymer du kunne have brugt istedet for dit eget valg af ord.

 

kan jeg selv ikke bare rette min opgave?

Jo du kan sagtens selv rette din opgave, og hvis du er en flittig studerende med meget tid ( hvilket ingen som regel har ) så er det også ideelt for dig at rette din egen opgave. Problemet ligger dog i at hvis man både skal have tid til at dyrke sine hobbyer og have tid til sine venner ved siden af at skulle skrive en hovedopgave på 100 sider, så spare man rigtigt meget tid på at få en ekstern til at udfører opgaven hvilket i sidste ende giver et bedre resultat.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar