Støttestrømper til gravide

Støttestrømper til gravide

Støttestrømper er normalt noget man forbinder med gamle mennesker hvilket også er rigtigt nok. Hvorfor skal du så bruge støttestrømper når du er gravid spørger du nok. Der er faktisk flere gode grunde til hvorfor gravide benytter sig af støttestrømper. Når man er gravid oplever de fleste at have hævede fødder, her kan støttestrømper være med til at afhjælpe dette problem. De er nemlig med til at gøre så der kommer mindre vand ned i benene, hvilket er det der skaber de hævede fødder. Så går du og har ondt i fødderne under din graviditet kan det klart anbefales at du prøver et par støttestrømper. Når du skal vælge et spar støttestrømper er det lidt anderledes når du når vælger et spar normale strømper, hvor du kun skal tænke på størrelse. Når du skal vælge et spar støttestrømper skal du også vælge ud fra din højde og vægt. Det skal man fordi at strømperne skal give din den rette kompression til dig og dine ben.

Støttestrømper hjælper ikke bare på at få mindre væske ned i benene, men det skaber faktisk også en bedre blodcirkulation som de fleste stillesiddende og sengeliggende kunne have brug for, da de ikke får bevæget deres ben nok. Ved at optimere din blodcirkulation formindsker du også chancen for at der opstår blodpropper og åreknuder i benene.

Du har faktisk også mulighed for at købe støttestrømper som strømpebukser hvilket kan være en fordel når man er gravid, da det kan være meget nyttigt under for eksempel en kjole.

Du kan købe støttestrømper til gravide hos altistøttestrømper.dk

Her finder du vejledning og information omkring alle former for støttestrømper så du nemt kan finde lige præcis hvad du skal bruge. Der er også en oversigt over størrelser så du har nemmere ved at finde den helt rigtige størrelse.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar