Sko til hele familien

Sko til hele familien

Sko til hele familien

Fodtøj er en meget personlig ting, og det er noget som er vigtigt for mange, da de ikke kun giver visse signaler, alt efter udseendet på skoen, men også fordi de er noget de fleste har på hver dag. Her vil vi snakke lidt om et par af de forskellige sko fra Skobox, som har sko til hele familien.

Skechers Equalizer Waterproof

Her får man en relativt simpel sneaker, som er lavet i tekstil og med såkaldt tex membran, som gør at de er vandafvisende, og derfor kan børn nemt lege i fx vådt græs med disse sko, uden nødvendigvis at få våde fødder. Det er en meget let og fleksibel sko, og den har en stødabsorberende memoryfoam bund, som former sig efter fødderne. Dette gør den god både at gå og løbe i. 

Woden Sophie Suede – Mørkeblå

Som udgangspunkt ligner skoen lidt en løbesko, men man har givet den et mere klassisk og smart look med ruskindet og den hvide sål. Skoen er derfor meget enkel og elegant. Den har aftagelige indlægssåler i kort, og har ekstra støtte og hold på foden. Samtidig har den ekstra støddæmpning i hælen, og har generelt en god stødabsorberende bund under hele skoen, som gør den komfortabel og god at gå i. Til sidst er ruskind jo skind, og derfor former skoen sig også efter din fod. Overordnet set en flot og komfortabel sneaker til kvinder. 

Vagabond Paul – Hvid

En klassisk, minimalistisk hvid sneaker til herre. En helt hvid og simpel sneaker i læder, som denne, passer nærmest til alt. Skoen er lavet som en klassisk hvid læder for det meste bliver konstrueret, med gummisål og glat læderoverdel. De er bløde og fleksible, og læderoverdelen gør, at skoen former sig efter dine fødder. Brug dem til en blazer, et par chinos og en t-shirt, for et klassisk og casual udtryk.
Generelt en model der kan bruges i stort set alle herregarderober.

Tamaris  Casual vinterstøvle – Sort

Når de kolde temperaturer først begynder at nærme sig Danmark, kan det være en god ide at investere i et par vinterstøvler. Denne model er lavet i sort nubuck skind, og er enkel og klassisk. Uldfoeret, som er i hele støvlen, er med til at holde dine fødder og tæer varme når temperaturen falder, og dermed får man altså her en støvle der både er praktisk, og flot at se på. Læderet former sig efter dine fødder, og støvlen har en fleksibel og blød gummisål.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar