Renovering af motor

Renovering af motor

Vi renovere og montere dieselmotorer og motordele til alle mærker, personbiler, varevogne og autocampere i Danmark. Hos os finder du Danmarks, måske, største udvalg af fabriksnye, renoverede og brugte dieselmotorer til personbiler, varevogne, autocampere og et værksted med nogle af landets største dieselmotor eksperter. I vores database kan du søge efter nye motorer og brugte i vores database. I databasen kan du finde alle vores lagerførte motorer. Hvis du ikke finder, hvad du skal bruge med det samme kan vi skaffe det hjem til dig i løbet af få arbejdsdage. Se dine mulighed for renovering af motor her

Udskiftningen kan være til en ny motor, til en renoveret motor som vi selv har sat i stand på værkstedet. Vi vælger i dialog den løsning der passer bedst til dig. Hos os får du en 100% ærlig tilbagemelding på, om motoren kan renoveres eller om den skal skiftes til ny.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende dit behov for renovering af motor. Vi vil rigtig gerne i dialog med dig, så vi kan sikre den rigtige dialog og løsning for dig. Ring til os og få et uforpligtende tilbud. Når vi udskifter din dieselmotor leveres den med op til 1 års garanti uanset om den er ny, renoveret eller brugt.

 

Hvem er vi?

Østjysk motor & dieselservice er en danskejet virksomhed som blev grundlagt i 1973. Dagen i dag er virksomheden stadig ejet af grundlæggerne.

Vi er specialister i dieselmotorer af alle slags. Vi har mere end 40 års erfaring med fokus på renovering, montering, salg og service af dieselmotorer. Vi er blandt de største i branchen, hvis du måler på sortiment, erfaring og kvalitet.

En af de ting, der gør os unikke er, at vi snakker et sprog som normale mennesker kan forstå. Det vigtigste for os, er at vores kunder får den rigtige løsning. Vores kunder er både private, virksomheder og autoforhandlere i hele landet, Skandinavien, Grønland og Island.

 

Hos Østjysk motor & dieselservice får du altid en fast pris – og det gælder uanset hvilken leverandør du vælger. En fast pris uden overraskelser giver nemlig tryghed og gennemsigtighed. I vores priser er der altid medregnet 12 måneders garanti på alle motorer og motordele.

 

Østjysk motor & dieselservice forhandler hvert år mere flere 100 dieselmotorer. Da virksomheden har eksisteret i godt og vel 40 år er det blevet til mange tusinde motorer gennem hænderne. Det er det, der gør, at vi er blandt de dygtigste i branchen.

 

Vores værksted

Hos Østjysk motor & dieselservice er alle mekanikere specialister i dieselmotorer. Det betyder, at vi har et veludstyret dieselværksted. Vi har alle de nødvendige instrumenter til at teste alle motordele. Det er, ved at have specialværktøj på værkstedet, vi adskiller os fra vores konkurrenter. Vores mekanikere har mere end 35 års erfaring på området, og du kan derfor trygt lade dem klare jobbet. Vi aftaler altid en fast pris inden arbejdet udføres, på den måde sikrer vi os, at alle kommer ud med et tilfredsstillende resultat. Hos Østjysk motor & dieselservice sættes der en ære i at overholde aftaler.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar