Om Cleancar.life

Om Cleancar.life

CleanCar – Hvem er vi?

Hos CleanCar beskæftiger vi os med alt indenfor professionel klargøring og vedligehold af bil, båd og motorcykel. Vi har over 20 års erfaring, og er, hvis vi selv skal sige det nogen af de bedste på markedet. Vi er dit professionelle bilpleje Center i Midtjylland, og hvad enten du er privat eller erhvervskunde er vi det rette valg for dig. Vi tilbyder alt lige fra støvsugning til high end detailing til dem, hvor kun det bedste er godt nok. Hvis du ønsker at forkæle din bil, båd eller motorcykel så skal du forkæle din vogn med kabinerens, polering, forsegling så skal du vælge en behandling hos Cleancar.life

Vi er ejet af Claus Bach som har været med siden starten, og som altid står til rådighed for god rådgivning og service. Du kan kontakte Claus på tlf. 22 40 58 02 eller på mail cleancarlife@gmail.com

Ydelser indenfor polering og lakforsegling

Hvis du ønsker, at din bil skal vække opsigt i forhold til glans og dybde, så er det en polering og lakforsegling, du skal vælge. Først bliver bilen rengjort, herefter renset og poleret og til sidst men ikke mindst bliver bilen forseglet. Når din bils lak er poleret og forseglet bliver bilen utrolig flot og nem at vedligeholde samtidigt med at den forbliver attraktiv i forhold til salg. Din bil opnår en glansagtig og vanafvisende effekt. Samtidigt med at glansen fremhæves og lakken er beskyttet mod UV-stråling, syreangreb og oxydering.

Polering af din båd kan sørge for, at din båd får sit oprindelige look tilbage og glansen er mange gange flottere end dengang du købte din båd og den forlod værftet. For at du kan opnå et flot og holdbart resultat, er det vigtigt, at din båd først og fremmest får en effektiv afrensning af alle urenheder og aflejringer. Herefter kan genopbygningen af coaten begynde. Priserne for en polering i højglans starter ved 60 kr. pr. fod. Har din båd teaktræ glasfiberdæk? Tilbyder vi også løsninger indenfor dette. Denne ydelse indebærer afrensning, slib og behandling. Du er altid velkommen til at modtage et uforpligtende tilbud, og vi tager gerne ud og kigger på din båd, mens den står på land, så du kan få en nøjagtig pris.

Kabinerengøring

Ønsker du at få fjernet brugssporene i din bils interiør? Vi yder en professionel rens af sæderne og imprægnere både stof og læder. Du kan også opnå en effektiv beskyttelse mod nye pletter i form af en skidtafvisende overflade. Beskyttelsen er usynlig og vedvarende og sørger for hverken snavs, væsker eller pletter trænger ind i din bils interiør. Prisen for en effektiv dybderens pr. sæde koster 250 kr. Rens af alle sæder kan fås til en pris af 600 kr. Ønsker du at imprægnere dine sæder koster det 100 kr. pr. sæde og alle sæder kan fås til en pris af 300 kr. Hvis du ønsker at få renoveret eller moderniseret dine nuværende indtræk kan dette også løses. Har du blot fået huller eller revner i stoffet kan disse oftest regereres med et meget tilfredsstilende resultat. Hvis farven på siddet blot er falmet, kan dette genfarves. Du er altid velkommen til at sende et billede, så vender vi tilbage med en pris.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar