Ny facade til private eller erhverv

Ny facade til private eller erhverv

Står du og mangler ny facade på enten badeværelse eller slår murværket revner på dit hus? så er alt dette noget man kan få en lokal håndværker til at løse for sig. Alt holder ikke for evigt og derfor kan det være en god i de at få en facaderenovering . Adsbøll enterprise er en entreprenør virksomhed med mange forskellige services som de er eksperter på. Dette gør at du altid kan være sikker når du bestiller en ydelse hos dem. Med mere en 40 års erfaring i dit lokal område i Kolding, kan du være sikker på at de kan deres kram, om det så enten er en ny konstruktion eller om det er murer eller kloak arbejde.

Hvad er en entreprenør virksomhed?

Ønsker du at få opbygget en ny bygning eller få lagt en grundkonstruktion på et bygge projekt, så er det en entreprenør du skal have fat i, de kan somregel det hele indenfor håndværk, alt lige fra grundplaner til arkitekttegning af din bygning, her får du altså en full service efter eget ønske.

Ejendomsservice

Det kan også være at du mangler nogen til at gennemgå og vedligeholder de bygninger du ejer som erhvervsdrivende? På denne måde opnår du at dine bygninger kan holde i længere tid og minimere risikoen for skader på bygningerne. Dette vil blive gjort med et årligt mellemrum hvorefter man modtager en servicerapporten. Her vil der stå en vurdering af hvilke ting der skal laves i løbet af næste år.

Fordelene ved ejendomsservice er følgende:

  1. Vedligeholdelse af bygning og konstruktion
  2. Forbyggelse på skader fremadrettet
  3. Længere levetid på bygningen
  4. Overblik over skader og mangler

Hvem kan ellers tilbyde en service som dette?

Der findes mange om buddet, det du dog skal være sikker på når du vælger en entreprenør eller murer eller kloak service, er erhvervserfaringen. Vi snakker om hands-on arbejde som man kun bliver god til ved at have mange år på bagen, så hvis du forventer et godt stykke arbejde så gå efter dem med mest erfaring, og selvfølgelig hvilken pris der rammer dit budget. Mange af de små lokale virksomheder levere også en god service, og kan på mange områder også godt være mere personlig betjening, hvilket også er et plus hvis man vil have en god oplevelse. Du kan dog ikke forvente samme kvalitet som dem der har god volumen på deres arbejde.

 

 

 

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar