Køb af ny Hyundai

Køb af ny Hyundai

At købe en ny bil er en dyr bedrift og kan også være en kompliceret proces. Ofte betaler man i dyre domme og nogle gange for meget. Det undgår du hos os, hvor du får rigtig meget bil for pengene. Selvom prisen er lille, er servicen stadig stor!

Et bilkøb skal føles trygt og ikke som noget, der bliver presset ned over hovedet på en, derfor betyder service lige så meget for os, som en god pris på bilen gør.

Derfor har vi hos Hyundai specialiseret os i at gøre det så smertefrit som muligt. Hos os har vi et stort udvalg, god service og fair priser.

Uanset om du er på udkig efter en lille pendlerbil, en større bil til de lidt længere ture eller en familiebil, så har vi hos Hyundai kolding altid et stort udvalg du kan vælge imellem.

Hyundai tilbyder Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning på samtlige modeller. Så du har mulighed for at bruge bilen og køre alt det du vil. Fabriksgarantien dækker i 5 år uanset, hvor mange kilometer du kører, det tilbydes kun fordi, at Hyundai kender deres biler til bunds og dermed også kvaliteten af bilerne – og det kommer altså de køreglade kunder til gavn. Det er en garanti ingen andre bilmærker kan matche. Kom og oplev Hyundai i en af vores afdelinger eller kontakt os for nærmere info.

Vi har et af Danmarks største udvalg, det sikrer dig at du ikke går galt i byen. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi selvfølgelig har en bil, der passer til dine behov.

 

Hvem er vi?

Hos os mener vi, at det skal være muligt for alle at købe en ny bil. Derfor skal du hos os ikke lægge en udbetaling. Hos os kan du købe en billig, ny bil så du ikke skal afbetale på den i lang tid. Hos os er du sikret en god pris, uden udbetaling og med service med i prisen. Det synes vi, er den bedste løsning for begge parter.

Vores personale giver dig den bedste rådgivning, så du får den bil der passer til netop dine behov. Hos os får du suveræn service, unikke fordele og gode tilbud og et stort udvalg af nye og brugte kvalitetsbiler til både privat og erhverv. Uanset hvad, er vi sikre på, at du finder din drømmebil hos os.

Bag kulisserne er vores toptrimmede værksted, hvor vores specialuddannede mekanikere klar til at servicere din bil med branchens bedste service til både privat og erhvervsbiler. Hos os reparere og udbedrer vi skader på alle biler. Derudover sælger vi alt i reservedele og udstyr til din bil.

 

Job hos Hyundai

Hos Hyundai er vi altid på udkig efter dygtige medarbejdere. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af et team med stærke nøglespiller og engagerede medarbejdere, så er Hyndai den rette arbejdsplads for dig. Vi er rivende udvikling og ansætter derfor løbende nye talenter inden for forskellige arbejdsområder. Send din ansøgning nu, også gerne uopfordret, alle ansøgninger bliver behandlet med fuld fortrolighed.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar