Italienske badeværelsesmøbler i prisvindende design

Italienske badeværelsesmøbler i prisvindende design

Flere mennesker bliver mere og mere prisbevidste når de køber ting til boligen, men hvordan stemmer pris og kvalitet overens? Dette vil vi prøve at komme med en forklaring på i dette blogindlæg.

Standart badeværelsesmøbler

Tager du i jysk, bilka, eller føtex er der mange forskellige vare at tage stilling til når du skal købe noget nyt til dit badeværelse, en håndvask kan nemt koste 2-3000 kroner, men hvor meget får man egentlig for pengene. Det fleste vare i sig selv, ligner hinanden, om det er kopi vare eller om det original, men kigger man tættere på produkterne finder man hurtigt de samme mønstre.

  1. Kvaliteten på almindelige produktet er som regel det vi vil kalde 7/10, dette betyder at du stadigvæk vil have nogen småfejl i produktet, det kan være små pletter i en håndvask eller der forekommer let små ridser i porcelænet.
  2. Prisen – Man får selvfølgelig hvad man betaler for, et standart produkt kan sagtens være et godt produkt, men i og med det meste af det er masse producerede får du hverken historie eller ægte håndværk leveret. Det fleste dele man samler sit møbel med er som regel af dårlig kvalitet, og man ser tit at enten rav pluks eller skruer ikke holder i længden.
  3. Når man montere en vandhane så sidder den som regel ikke 100% tæt på håndvasken, dette skyldes igen at pakninger samt elementet i sig selv kan være lidt skæv, dette kan både ses tydeligt med det blå øje, men også hvis man går helt tæt på pakningen.

Italienske møbler

Når man køber kvalitet, findes det sjældent i butikker, de fleste steder skal det enten importeres online, eller via en der håndlaver produktet. Her stiger markedspriser også ca 50-100% alt efter hvilket møbel man ønsker. En almindelig lille håndvask kan nemt koste 5000,- kroner, du kan se eksempler på nogen af produkterne her.

Fordele og ulemper ved et italiensk produkt.

  1. Prisen er høj, men du får et produkt uden fejl og mangler da standarten er i top, og der virkelig er gået i detaljer og der er kælet for produktet.
  2. Du får en højere glans på din porcelæn, og det kan nemt ses at produktet er håndlavet og præcist formet. Småfejl i porcelænet vil ikke forekomme, og dette gør også at ens helheds billede af badeværelset også bliver perfekt.
  3. Italiensk design er kendt for deres rene snit, samt høje kvalitet, køber du et håndlavet produkt vil du kun gøre det engang, da det holder og alle elementer er special lavet til lige netop den vask eller brusekabine som du køber.

Hvilket produkt skal jeg så vælge?

Har du svært ved at vælge? så gå efter hvad dit budget kan håndtere, det kan nemt koste 50.000 at renovere sit badeværelse, men sørger man for at få ordenligt rådgivning inden man vælger sit produkt, så får mange også fuld valuta for sine penge. Find en forhandler eller spørg dit marked hvor henne produktet stemmer overens med prisen, man kan også sagtens finde produkter af standart type, som stadigvæk har samme flotte kvalitet, og stadigvæk er lidt billigere.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar