Hvilken vejhjælp er bedst

Hvilken vejhjælp er bedst

Du er ude og køre, pludselig hører du at din bil begynder at sige en mærkelig lyd, og lige pludselig slår det dig, “du har ikke vejhjælp”.  Hvad skal du nu gøre og hvorfor har du ikke købt et vejhjælps abonnement?, du kan selvfølgelig betale dyre domme for at falck kommer og henter din bil. Mange ser vejhjælp som en ekstra udgift, og man tænker det kommer aldrig til at ske for en selv, men hvorfor ikke betale det smålige beløb hver måned. De fleste steder kan du få akut vejhjælp helt ned til 34 kr i måneden, det er mindre end en pakke cigaretter

 

Fordelene ved et autohjælps abonnement.

De fleste vejhjælp abonnementer fungere på den måde at du betaler et månedlig beløb også kommer der en og kigger på din bil hvis uheldet er ude. Som regel kan du selv bestemme hvor du vil have din bil transporteret hen. Det bedste vil dog være at få transporteret din bil til dit eget værksted da din egen mekaniker allerede kender til bilen, og nok også kan løse opgaven hurtigst og billigst.

Fordele ved egen mekaniker:

  1. Din mekaniker kender bilen
  2. Da han kender bilen behøver han ikke starte forfra med at gennemgå din bil hvergang
  3. Din mekaniker ved allerede hvad du tidligere har fået lavet på bilen
  4. Det spare dig fra mange tusind kroner samt tid da han kan levere et hurtigere stykke arbejde

 

Hvordan finder jeg den bedste autohjælp forhandler?

De fleste ringer rundt og mange forsikringsselvskaber har kontakter til mange andre leverandører som kan hjælpe med dette. Dog ville vi mene at man aktivt selv skal lede efter et godt abonnement da det oftes kan spare dig yderligere penge. Det kræver dog at man huske at tjekke trustpilot inden man bestiller da der også er mange røvere iblandt udvalget.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar