Hvad er et vinkelhus

Hvad er et vinkelhus

Når man vælger et typehus skal man være sikker på at man vælger den rigtige. Det der gør at et vinkelhus så fordelagtigt når man skal bygge, er at den altid vil have den perfekte ramme for en solfyldt terrasse, og dermed også gratis varme til stuen. De fleste typehuse indeholder garage samt skur, så hverdagslivet bliver samlet på den mest hensigtsmæssige måde. Der findes mange forskellige typer af typehusene. Det er alt lige fra det flotte vinkelhus, til t-huse samt funkishusene. Alle disse typer har hver deres fordel, og derfor kan du også altid få lige præcis det hus du står og mangler.

Vestergaardhuse er en af de anderkendte i Danmark indenfor typehuse, her ser du både hvordan de bygger med visuelle modeller, men også hvor stort huset er i forhold til m2 og hvilken energi klasse huset er. Du kan se plantegningerne herunder.

Plantegning

Herover ser du plantegningen på vinkelhuset på 150m2. Her kan vi både set at huset har en overdækket terrasse samt carport, så der er rig mulighed for at have lækker sol samt overdækning til bilen. Der er også 4 værelse hvilket gør det til den ideelle familie bolig.

Garage

De fleste typehuse har garage eller carport tilkoplet. Selvom et typehus er et hus der er mange flere af, så får man også en carport. Dette er gjort for at man ikke mangler noget, og da det kan gøres til det halve af et arkitektegnet hus så er dette utroligt positivt.

Fordelene ved et typehus

Fordelene ved at vælge et typehus er typisk at du både spare penge og tid. Hvis man skal ud og have et arkitekttegnet huset ser man også tit at huset kan tage over et år at blive bygget da det først skal designes af en tegner. Hvis man vælger et typehus som et vinkelhus så er man sikker på at man ved hvad man får og man ved allerede på forhånd hvordan huset ser ud. Dette skyldes at huset er lavet så mange gange før og at der kun er brugt en arkitekt en enkelt gang som ligger med i prisen. Man hører også tit at der er konstruktions firmaer der laver fejl ved opbygning af huset, dette sker som regel aldrig ved et type hus da huset er blevet bygget så mange gange før, så derfor er det 99.9% af gangene ikke fejl i huset.

Derudover så får man også meget mere for pengene, da husene bliver masse produceret, og alle vare og materialer er bestilt på forhånd. Dette betyder at der er predefineret hvilket materiale samt hvilke køkkener der bliver leveret i disse typehuse.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar