Hjemmealarmer

Hjemmealarmer

Hjemmealarmer

Her kan du læse om både indbrudsstatistik, og om forskellige løsninger til alarmsystemer til dit hjem. Her kigger vi på alarmer fra Lockon, som har forskellige løsninger.

 

Indbrudsstatistik

Det kan siges om Danmark og indbrudsstatistikken, at denne ikke ser for godt ud, når man sammenligner med flere af de andre europæiske lande. Vi har 807,92 indbrud pr. 100.000 indbyggere, hvor to nærliggende lande, Tyskland og Sverige har henholdsvis 205,84 og 435,94 indbrud pr. 100.000 indbyggere. Dette var tal fra 2015, og i dag har vi, desværre, flere indbrud ned dengang, hvor der var omkring 30.000 indbrud i 2015, hvor vi i 2018 havde omkring 55.000 inbrud. Det betyder, at der med omkring 5,75 mio. indbyggere, at vi i dag har omkring 900 indbrud pr. 100.000 indbyggere i 2018. Altså er danskerne hårdt ramt, ift. de andre lande. Antallet af indbrud i Danmark er det højeste i Europa i forhold til indbyggertal. Årsagerne til dette kan være mange, fx at vi har en lav strafferamme, har mange parcelhuse, og at vi har et samfund med mange velstillede mennesker. Dette er blot nogle af de potentielle årsager til at vi har så mange indbrud i Danmark. Den region der er hårdest ramt, er Sjælland, hvor der blev begået 19,5 indbrud pr. 1.000 indbyggere i 2012, og hvor den region med færrest indbrud er Nordjylland, med 12,2 indbrud pr. 1.000 indbyggere. 

Alarmsystem

Hvis du gerne vil øge trygheden i dit hjem, så er et alarmsystem oplagt. Hos Lockon kan du få en tilpasset løsning, som passer til dine behov. Du står selv for opsætningen, hvilket sparer dig omkostningerne ved at skulle have en montør ude og sætte systemet op for dig. Alarmsystemet overvåges 24/7, så du er sikker på, at dit system fungerer som det skal. Du kan få det med nabohjælp eller kontrolcentral og vagtservice. Herunder kan du læse mere om hvilke muligheder der er med de to løsninger:

  • Alarmsystem med nabohjælp:
    Her har du mulighed for at vælge op til 5 kontaktpersoner, som kan reagere i tilfælde af indbrud i dit hjem, hvis du ikke selv kan. Her kan du komme i gang med et af disse systemer med nabohjælp for 99 kr./md.
  • Alarmsystem med vagt:
    Hvis du ønsker professionel håndtering, så kan du også tilkoble dit system en kontrolcentral og vagtservice. Her tilbyder Lockon fri vagtudrykning, hvilket vil sige, at det ikke koster dig noget, hvis vagten kommer frem til alarmadressen, og konstaterer, at der har været indbrud.
    Når vagten konstaterer, at der har været et indbrud på alarmadressen, vil vedkommende sikre sig, at de anførte kontaktpersoner bliver informeret, og det bliver aftalt med kontaktpersonerne/personen, hvordan det videre forløb skal være. Hvis Securitas ikke kan få kontakt med kontaktpersonerne, eller hvis de finder det nødvendigt, vil det stedlige politi blive informeret. Derefter sikres alarmadressen bedst muligt, og tilkoble alarmen, hvis det er muligt, og melde opgaven klar til kontrolcentralen.
Ingen kommentar

Skriv en kommentar