Gardinbutikken

Gardinbutikken

Udvalg af gardiner hos Gardinbutikken

Hos Gardinbutikken fører vi et stort udvalg af forskellige gardiner i højeste kvalitet og til markedets bedste priser. Vi ønsker vores kunder skal have gardiner, der passer til deres hjem deres stil. Det er vores mission altid at leverer gardiner, der passer til kundens indretning og behov, så gardinet bliver en pæn permanent del af kundes indretning. Vi har gardiner til alle behov og vi har altid de ti mest populære gardiner på lager. Vi bestiller altid gerne en farve hjem, hvis du har et specielt ønske. Mulighederne med vores gardiner er uendelige og du er 100% sikker på at modtage et gardin, der lever op til dine forventninger og krav. Fin dit drømme gardin her.

Vores gardiner er altid af højeste kvalitet på markedet. Fos os er et gardin ikke blot et gardin men en stor del af indretningen. Derfor kan du i vores udvalg finde både traditionelle og utraditionelle farver. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring, hvilke gardiner, der passer til dine møbler. Både farver, bredder og placering har indflydelse på hvordan gardinet bliver set og hvilken en effekt, det skaber i hjemmet. Du kan på vores hjemmeside finde inspiration fra billeder fra forskellige kunders hjem.

Hvorfor vælge Gardinbutikken?

Du skal vælge Gardinbutikken, fordi vi gør det ypperste for at leverer det bedste gardin af den højeste kvalitet til dig og dit hjem. Hos os får du muligheden for at bestille gardinet hjemmefra, få det gratis leveret og en grundig vejledning, der viser dig, hvordan dine nye gardiner skal monteres. Men tag det roligt, hvis du har målt forkert og dine gardiner ikke lever op til dine forventinger. Vi har både tilfredshedsgaranti samt prisgaranti. Hvis du opdager en fejl, sender du bare gardinet tilbage til os og du vil herefter hurtigst muligt modtage et nyt gardin. Det kan ikke gøres lettere for kunden. Du har altid 2 års garanti på produkter, der er bestilt hos Gardinbutikken.

Processen er i dine hænder. Det er dig, der måler op, vælger farve, produkt, detaljer, stof og design. Til sidst montere du det færdige produkt med en grundig vejledning fra Gardinbutikken. Du får det på din måde og helt uden besvær – og altid til den bedste pris. Alle vores produkter er lette at vedligeholde og de fleste modeller kan du nøjes med at fugte med en klud eller afstøver. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte Gardinbutikken på kontaktformularen, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Hvad er Decomatic?

Decomatic er det nyeste teknologi indenfor Gardinfeltet. Decomatic har den højeste kvalitet på markedet og er det foretrukne valg på markedet. Decomatic er udover at være funktionelt også yderst eksklusivt at se på. Du slipper, som forbruger, for dårlig kvalitet og de problemer der medfølger. På den måde sparer du dig selv for en masse besvær og unødvendig tid.

Decomatic bliver brugt i alle produkter fra Gardinbutikken, du er derfor altid sikret den bedste kvalitet og to års garanti på dine produkter.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar