Dametøj – Til efteråret & vinteren

Dametøj – Til efteråret & vinteren

Dametøj – Til efteråret & vinteren

Når vejret først begynder at blive koldere, og efterårs- samt vintervejret begynder at indtræffe, er det vigtigt at have noget tøj, som kan holde dig varm, og holde kulden ude. Her finder du vores bud på, hvilke stykker tøj du kan anskaffe dig, for bedre at holde på varmen i den kommende tid. Her har vi taget eksempler fra Norsk by Miriam S:

 

Rullekraven

En klassiker, og helt sikkert et godt stykke tøj at have i garderoben til de koldere tider. Den rullede hals, er med til at holde din hals varm, når først det bliver koldt. I dette tilfælde er der tale om en rullekrave i fem forskellige farver fra mærket Cream, som er lavet i en blanding af viscose, polyester og nylon. Det der er med syntetiske materialer i strik, er at disse oftest ikke kradser på samme måde som fx rå uld kan gøre det. Den har et løst fit, og passer dermed også fint til tendensen med, at tøj ikke skal være tætsiddende i samme omfang, som det skulle det for omkring 5-7 år siden. De mange forskellige farver gør den ideel til en mere legesyg stil, eller som en slags statement piece i et outfit.

 

Frakken

Med en frakke i en uldblanding, kan du holde varmen, og samtidig opretholde et stilet look. Her er der tale om en frakke fra Soft rebels i farven night sky. Den er stilren, men kan samtidig sagtens fungere sammen med mønstre og mere farverige stykker tøj. Frakken giver et sofistikeret look, til dig som gerne vil udstråle autoritet og elegance. Til de meget kolde dage vil det nok foretrækkes, at man bærer eksempelvis en varm striktrøje, og måske en t-shirt under denne, for bedre at kunne holde varmen, da åbningen til brystet gør, at når det først er rigtigt koldt, og især hvis det blæser, kan en frakke godt halte lidt bagud mht. at holde på varmen, fordi den ikke er lukket op til halsen. Her vil et halstørklæde også kunne gøre underværker.

 

Varmende accessories

Når kulden så småt kryber nærmere, kan det være nødvendigt at anskaffe nogle accessories, som kan være behjælpelige med at holde en varm. Det kunne eksempelvis være med et Just D’lux tørklæde, som er lavet i viskose og polyester. Norsk by Miriam S, har et bredt udvalg af farver af netop dette tørklæde. Det hjælper med at holde din hals varm, og hvis du bærer en frakke som efterårs- eller vinterjakke, så er et tørklæde ideelt til at holde kulden ude, hvis man stopper de løse ender ind under frakkens lukning. Samtidig er en varmende hue et absolut must til at holde ører og hoved varmt. Her ser vi på en strikket variant fra Du Milde i pink, som nok skal være med til at holde på varmen på de kolde efterårs- eller vinterdage.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar