Bodyspray – Et mildere alternativ til parfume

Bodyspray – Et mildere alternativ til parfume

Bodyspray

Et mildere alternativ til parfume

Du tænker måske, at en body spray minder meget om en deodorant i spray-form. Det er dog ikke helt det samme, da deodoranten primært er beregnet til at blive brugt under armene, hvor en bodyspray i højere grad er lavet til at blive benyttet over hele kroppen. Dette kommer også af, at den er mildere end en almindelig parfume, og derfor ikke vil blive lige så overvældende, som hvis man sprøjter parfumen på store dele af ens krop. En bodyspray kan være med til at give dig mere selvtillid, og samtidig skille dig ud fra mængden.

En bodyspray fungerer mere som parfume, end den fungerer som en deodorant, eller antiperspirant, og derfor kan man sige, at den i højere grad konkurrerer med fx svedlugt, om hvilken af de to der har den kraftigste og mest fremtrædende duft, hvor antiperspiranten på den anden side, forsøger at modvirke den lugt som sveden giver, i stedet for at forsøge at overdøve den. Her skal det siges, at det ikke direkte er sveden der giver lugten, men blandingen mellem sved og de bakterier som man har på sin hud.

Brug den i kombination med en antiperspirant

Man kan med fordel benytte en antiperspirant og en bodyspray sammen, for at man både maskerer lugten af sved, samtidig med at man har ens yndlingsduft på, som dermed ikke skal konkurrere med lugten af sved, og derfor har større mulighed for at være mere fremtrædende.

Man kan samtidig, hvis man ønsker det, sprøjte en smule af ens yndligns bodyspray på ens tøj, og på den måde kan duften af den virkelig hænge i tøjet. Dog kan man risikere at det giver pletter på tøjet, og derfor er det noget man skal være meget påpasselig med. Som udgangspunkt bør man kun sprøjte det direkte på kroppen. Så har man en større sikkerhed for, at der ikke kommer pletter på tøjet.

Et sted hvor man bl.a. kan købe en bodyspray, er hos Danmarks Dufte, som i sine duftkompositioner har fokus på at indkapsle den danske kultur og de dufte som man ofte møder, når man begiver sig rundt i den danske natur, og især omkring vesterhavet og Blåvand.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar