Bjælkehuse som helårsbolig

Bjælkehuse som helårsbolig

Søger du alternativer til helårsboliger så kan det være til fordel at anskaffe sig et bjælkehus. Et bjælkehus findes i mange forskellige størrelser og former, og du kan finde et hav af grundplaner på nettet. Fordelene ved et bjælkehus er faktisk at det holder bedre på varmen end et murstens hus, dette skyldes at både træ og isolering er væsentlig bedre end et almindelig murstenshus. Christianpanbo er en leverandør i Sønderjylland på træhuse, de bruget stærkt grantræ fra lapland i sverige. Dette gør de da klimaet er så koldt og jorden er forstenet og derfor er det der gror i jorden også stærkt.

Klimaet

Træet der gror i det kolde klima har nemlig tætte årringe, og det betyder at træet har en meget bedre holdbarhed. Det er faktisk utroligt let, når du bestiller et bjælkehus kan du få dem helt ned til 280.000 kroner. Så har du altså en helårs bolig til lige omkring en kvart million, det finder du ingen andre steder! Herefter stiger priser alt efter placering samt størrelsen i m2 og rækker sig helt op til 763.000 kroner, men så får man også en bolig på 214 kvadrat meter. Herefter er det sådan set bare at samlet huset selv, eller betale sig til at delene bliver samlet sammen, også kan du have et nybygget hus på under 2 måneder. Priser på bjælkehus til salg kan du finde her.

Fordelene ved et træhus

Ikke nok med at et træhus er miljøvenligt så er et bjælkehus også energivenligt. Hver hus er bygget individuelt, og derfor vil dine ønsker altid bliver opfyldt efter dine krav. Det stærke og langsomtvoksende træ fra lapland bliver kun fældet når naturen selv reproducere på en naturligt måde, dette betyder at træet er 100% miljøvenligt og bæredygtigt. Huset er lav energivenligt fordi isolering og imprægneringen af træet er så stærkt, at det faktisk holder bedre på varmen end et almindeligt murstenshus/villahus.

 

Ingen kommentar

Skriv en kommentar