Alkoholfri øl

Alkoholfri øl

Alkoholfri øl

 

På udkig efter alkoholfri øl? Så har Lowalcohol sikkert noget som kunne interessere dig. I denne artikel vil der blive skrevet lidt om deres alkoholfri øl.

De har alkoholfri IPA, Pale Ale, American Wheat Ale og hvedeøl, alle sammen uden alkohol. Bryggerierne de sælger øl fra, er alle sammen europæiske, og øllene er smagstestet af Lowalcohol selv. 

Herunder finder du en beskrivelse af et udvalg af de mærker, som de forhandler på nuværende tidspunkt:

 

Erdinger

I over 130 år har Erdinger brygget øl med passion for bayersk bryggeteknik. De har brygget i den samme by, Erding, siden 1886. De har i alt den tid overholdt den tyske renhedslov for øl, som foreskriver, at man kun må benytte fire ingredienser i brygningen af øl i Tyskland, hvilket er vand, gær, malt og humle. Det er Tysklands største familieejede hvedeøls bryggeri. Det er dog uklart, om deres to alkoholfri øl med citron eller grape kan kategoriseres som værende “rene” ift. den tyske renhedslov. Smagen er dog ikke til at tage fejl af, hvor disse to er super friske, og især kunne man forestille sig, at disse kunne være gode på en varm sommerdag.

 

Mikkeller

Mikkeller er et forholdsvist ungt bryggeri, som blev startet i Mikkel Borg Bjergsøs køkken i København, hvor han eksperimenterede med malt, humle og gær. I dag eksporterer de deres øl til 40 forskellige lande, og er anerkendt & anmelderrost internationalt, som en af de mest innovative og banebrydende bryggerier i verden. De sigter efter at udfordre opfattelsen af, hvad god øl er, og lave øl, som bevæger folk. De gør det ved bl.a. at bruge de bedste ingredienser. Deres ønske om at være innovative og nyskabende i branchen, er helt tydelig, og skinner tydeligt igennem i de øl producerer. 

 

Vandestreek

I 2010 begyndte Sander og Ronald at brygge øl i Sanders lejlighed. Man opgraderede fra 20 til 50 liters kapacitet pr. brygning. I 2013 lanceres deres første kommercielle øl, Broeders, Dark Roast og Festival Saison. I 2016 går begge de to fuldtid, og samtidig får man den første fuldtidsansatte. I 2018 har man syv forskellige produkter, og man lancerer hver anden måned en speciel variant.
Som det kan læses her, er det gået stærkt for de to, der i 2010 stod og arbejdede i deres køkken. Deres øl er moderne, fulde af smag og udfordrende, og der er sørget for at kvaliteten er i top.

Ingen kommentar

Skriv en kommentar